Post by boaliggomarmo on Mar 5, 2022 13:28:40 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beach Buggy Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beach Buggy Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sınırsız altın ▞▞▞
▞▞▞ Beach Buggy Racing 2022 version ▞▞▞
Fena değil ama cok zor bir yerden sonra sikiyor
Ios Yarış Oyunları İndir - Sayfa 27 - Tamindir
Endless Fables 2: Frozen Path Avontuur ohpq
Arabanız hızlı olduğunda sizi yavaşlatıyorlar, bu yüzden haksız yere düşman arabası daha erken atlayabilir ve arabamı hızlandırmak işe yaramaz
buna 1yıldız bile fazla amk oyunu
oyunu çok iyi para yüklicem
Rakipleriniz sizi HER ZAMAN silahlarla vurur ve bundan kaçınmanın bir yolu yoktur ve her zaman TÜM yarışınızı mahveder, kazanmanın tek yolu vurulmamak için yeterince şanslı olmaktır, çünkü SADECE BİR KEZ vurulursanız, en son gelmesi neredeyse garanti.
Çok güzel bir oyun yani diyecek birşey bulamıyorum o kadar güzel bir oyun rastgele: dkrhrjrkekrrkrkrkrkrjrbkrlerkrkfjtjtjtjtufhrjtutjrrk3krkrktktktktktttk4hrjekelüöyjdorktkelysp4mdltjrk4nrhekjso3ktjrk4ufhrmubslqlk3jfpütyueltndk3o7rf636f64jrjdb3nfhcjrdfkürjjrjks3jehfu3jrnfjhfmrngitkcjrncj3ndncn3mmfcnursmsleıröfl3ldlel3lfnr3kmddn3kjrn4bndjekerkkdrkkfrk4jfxh7üyüjgkültbtk8enstnrşsədşyneöfl4nrnısçetbejfk3kdnchrkrjaıqtjthj4nfi3rkmrj4j4hrruu6didfirmtngtnmüısədçdmcj3jnrjckfrkrmtnnyynybkel3tnfmtmtjgfmrkgkkr
Lütfen bir şeyler yapın, yeni güncellemede bir sorun var, bu oyunu seviyorum ama güncellemeden sonra...
Beach Buggy Racing Racen xge
Bu güzel bir oyun, yarışları seviyorum Parçaları seviyorum bu benim ikinci seferim olacak zaten bir kez yendim
Daha yüksek seviyelerde, oyundaki yapay zeka tam anlamıyla hile yapar ve önünüzden geçer. Geliştiricilerin yeterince rekabetçi bir şey yapamayacaklarını hissediyorum, bu yüzden ilerlemenizi engellemek için araçlar icat ediyorlar. kaldırdım.
Oyunun birkaç yıl önceki halini özlüyorum. Bu benim için eğlenceli değil :/
Seri, Beach Buggy Blitz ve devam filmi Beach Buggy Racing'i içermektedir. OYUN ÖZELLİKLERİ. KART YARIŞI EYLEMİNİ ARTIRIR Bitiş çizgisine kadar savaşmak için
Beach Buggy Racing Racing avto
Beach Buggy Racing 2 PC için - Bilgisayara Indir
Beach Buggy Racing 29. Bölüm Taha Dört Yarış Yaptı
Berbat bir oyun.
Oyun harika ama bunu oynadığımda bir şey beni gerçekten sinirlendiriyor.. Ne zaman yarışsam, her zaman bağlantının başarısız olduğunu veya mağazada bir sorun olduğunu söyleyen bir bildirim çıkıyor. Bu oyunun çevrimdışı olduğunu sanıyordum? Bu sinir bozucu bildirim yüzünden yarışları ve patronları yenmek için 50 kez tekrar etmem gerekiyor.
Oyun hem seviyeler hem de parkur çok harika ama ücretsiz çevrimdışı çok oyunculu eklenebilseydi çok daha iyi olurdu
Daha önce olduğundan tamamen değişti. Daha önce, bu oyun arkadaşlarınızla birden fazla cihaz kullanarak oynamanıza izin veriyor. Ama şimdi, değişti. Şimdi kullanmak için kontrolörlere ihtiyacınız var ve bu kadar iyi bir oyunun daha da kötüye gitmesi çok can sıkıcı. Umarım geliştiriciler, bu oyunla ilgili en iyi şeylerden birinin, arkadaşlarınızla birden fazla cihaz kullanarak oynayabilmeniz olduğunu bilirler. Bu oyunun değişmesine gerçekten çok üzüldüm. Umarım eski haline döner!
Bu oyun çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
En iyi gündelik oyun. Uzun bir atış. Yaşam için vektör birimi👑.
Hiç güzel değildi oyun da çok kayıyor araba
Bir eklenti gösterdikten sonra uygulama boş kalıyor ..yanıt vermiyor ..oynamak için oyunu yeniden başlatmanız gerekecek ve bir eklenti gösterdikten sonra aynı tekrarlar ..
Merhaba Geliştiriciler, Başlıyorum, bu oyunu tekrar kurmadan yıllar önce oynadığım için çok seviyorum ama 4 yıldız vermemin sebebi son HP yani 1000 HP, oyuncuların ve araçların aşırı güçlü olması ve bu nedenle, sürekli atışlarla birlikte oynamanın eğlencesini azaltır. Bunu gelecekteki güncellemede düzeltebilirseniz (bunu planlıyorsanız), o zaman kesinlikle 5 yıldız verirdim! teşekkürler😊
Bu çok harika bir oyun ama plaj arabası 2 bu oyundan daha iyi bu yüzden yıldızları veriyorum bu oyun sadece 3 ama bu harika bir oyun
Beach buggy racing
oyun acilmiyo
Çok zorlu ve eğlenceli, iki kez bitirdim ve hala seviyorum.
Neden botlarınızı çok agresif (oyuncu üzerinde) ve oyunculardan çok daha hızlı yapıyorsunuz? Bazı botlar ne kadar geride olursa olsun sizi yakalayabilir. Botlar oyunculara kıyasla neden bu kadar hızlı
Bu oyun çok güzel
Güzel oyun ama lütfen online bir yarış da ekleyin ki diğer online kullanıcılarla oynayalım.
amg koyim kasmayı duzeltin
İyrençyasilcembunabeyenenaptal ve1yıldızhakadiyorya
Plaj Arabası Yarışı APK İndir Android için
Newseniz indirmeyin demiş biri?!?!??! Biz nası öğrencez ve oyun zor ama okadar deil ama 3sn sonra ayunu beğenmedim deyenlersizwde?!?!??! Bide kası diyenler vardı galaxys4de rahat neyde oynuyonuz ama oyun keyifsiz bişe ifade etmiyi hani eski yazamıyanlar farklı o ların ilk planını oynayacak şekilde bende düzgün yazmiyom üzerine düşünülmüş ve bakmıyom ezmek oyj ensevdim ve ilk çi nuklıyım mı şeker futboldan beri oyndım oyn amercan blok snp
Şimdiye kadar oynadığım en iyi yarış oyunu ama lütfen bu yüzden daha geniş yap, daha fazla araba seçeneği, harita, görev getir... plz...Bu oyunun tüm görevlerini tamamladım ve bu oyundaki her şeyin kilidini 5+ kez açtım. ...oyundaki her şeyi tamamladıktan sonra, tüm ilerlemeyi sıfırlayıp baştan başlamam gerekiyor ama yine de oyundan zevk alıyorum ama lütfen bu oyunu sınırsız eğlenceli hale getirin daha birçok yeni şey plz